Илхан Кючюк преизбран за председател на младежкото ДПС

Илхан Кючюк. Снимка МДПС

Илхан Кючюк беше преизбран за председател на младежкото ДПС. Той получи пълно мнозинство от гласовете на Седмата национална конференция на организацията.

Пред БНР" Кючюк заяви, че през следващите три години организацията ще работи в подкрепа на малкия и средния бизнес: "Доверие отсега нататък все повече ще се печели чрез създаването на нови работни места. Това е една от задачите на ръководството на младежката организация. Малкият и средният бизнес е от ключово значение за създаването на работни места. Ние искаме да дадем еднакъв шанс на всеки един български гражданин, независимо от неговите различия, независимо от това, откъде идва. Имаме много добри пилотни проекти. Имаме много добри експерти, с които работим. Имаме основата, на която да стъпим и силните ни очаквания са, че през този мандат ще реализираме добри инициативи. Поставяме младият човек в центъра на политика ни, защото искаме да останем в България, защото искаме да живеем и работим за просперитета на нашата страна."

Сред гостите на форума бяха съпредседателите на ДПС Мустафа Карадайъ, Рушен Риза и Четин Казак, Ззм.-председателите на ДПС Филиз Хюсменова и доц. д-р Алиосман Имамов, Юнал Лютфи член на Централния съвет на ДПС, народни представители, членове на Европейския парламент, кметове на общини и др., съобщи прецентърът на МДПС.

Гости от чужбина бяха Ведрана Гуич - председател на ЛАЙМЕК, Игор Калдера – главен секретар на ЛАЙМЕК, Рейчъл Едуардс- Зам.-председател на Либерална младеж Великобритания и представителите от Либералдемократическа партия на Македония Моника Зайкова- международен секретар, Стефан Спасич- член на ръководството и Кире Геговски- член на ръковдтсвото, Даниел Кадик - директор на Югоизточна Европа на фондация За свободата „Фридрих Науман” и Петя Дюлгерова проектен координатор за България и Македония.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика