Марая Кери уволни екипа си, чувствала се предадена

Марая Кери с милиардера Джеймс Пакър

Поп дивата Марая Кери иска публиката да знае, че скорошната й раздяла с голяма част от нейния екип е изцяло по тяхна вина. Пред TMZ Кери ядосано обясни, че се чувствала предадена от много от хората, които са работели постоянно за нея и нейната кариера.

„Не те си тръгнаха, аз им показах вратата и се чувствам безкрайно щастлива, че го направих“, разказа Марая пред американския таблоид. Тя освободила повечето хора от своя тим, защото открила, че те не работели достатъчно за нейния интерес и не приемали присърце каузата. Кери използва вниманието на TMZ, за да се похвали с нов екип, който бил радикално различен и тя веднага усетила ефекта от работата на новите хора.

„Много по-организиран екип, който гарантира финансов успех, нищо общо с предишния”, обясни Кери на журналистите. През последния месец тя е много заета, пътува из Европа, където снима документален филм за себе си. На последната дестинация в Дания тя бе придружена и от новия си годеник Джеймс Пакър. Пакър е австралийски милиардер, наследник на богата фамилия на медийни магнати.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица