С "Червено парти" промотираха ново фризьорско списание в Пловдив

Със стилно "Red Party" ("Червено парти") и в бляскавата атмосфера на холивудска премиера в Пловдив премина официалното представяне на пилотния брой на новото луксозно списание за фризьорство "YOU България". Промоцията бе в най-голямата дискотека на Балканите - "Galaxy" в града под тепетата, и тя бе уважена от родния хайлайф и световноизвестни стилисти, участващи в 25-ия Италиански фестивал на красотата и прическата в Международен панаир-Пловдив.

По червения килим последователно дефилираха попфолк дивата Андреа, искряща в шикозен черен костюм, и мачото на дансинга Алфредо Торес, който бе спазил дрескода на партито, появявайки се облечен с лъскаво червено сако и панталони в същия цвят. С червено сако и бяло бомбе пристигна светският ас Евгени Минчев, придружаван от актуалната "Мис България" Марина Войкова и Джейсън Брад Люис от "Х Фактор". Всички ВИП-гости бяха посрещани от домакина на партито Елена Кристиано, управител на "Christian of Roma", издател на "YOU България" и организатор на Италианския фестивал на красотата. Заради тържествен семеен повод липсваше само лицето на "YOU България" Николета Лозанова, но почитателите й успяха да се насладят на новата й визия на огромен екран, на който бяха показани кадрите от фотосесията на красавицата, красяща корицата на пилотния брой на списанието от 300 страници.

Водещите на "Червеното парти" Ива Екимова и Руслан Мъйнов нагорещиха допълнително страстите, канейки на подиума червенокосата фурия и победител във втория сезон на "Х Фактор" Жана Бергендорф, която взриви клуб "Галакси" с хита си "Самурай". След това на сцената се развихри виртуозът на ножиците и гребена Саверио Палма, а стилистите на "Christian of Roma" бяха подготвили шоу-спектакъл - в ритъма на вдъхновяваща музика те показаха как косата може да изглежда секси, модерна, луксозна и здрава с ползване на продуктите на световноизвестните марки. Участникът в "България търси талант" Асен Налбантов пък удиви присъстващите с коронния си номер - рисуване с машинка върху глава и вежди, а фризьорското шоу бе аплодирано от мегазвездата от Русия - стилиста Руслан Татянин.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес