Молдова ще иска компенсация от Русия заради „окупацията“ на Приднестровието

Просветният министър: Привличането на млади учители е предизвикателство

Въоръжена атака срещу 5-звезден хотел в Кабул

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 21 януари 2018

Меркел и Борисов в отговор на “Труд”: България влиза много скоро в Шенген Премиерът събира европейските лидери и Реджеп Ердоган във Варна

Командоси щурмуват пробно прототипи на стената на Тръмп

Махат незаконни билбордове в София Столичният инспекторат откри 14 такива само по бул. „Черни връх“

Ципрас: Македонска нация никога не е имало Ще е абсурдно обаче в името на страната да няма Македония, смята гръцкият премиер

Хиляди румънци се събраха на протест в Букурещ (ВИДЕО)

САЩ и Русия призоваха Турция и сирийските кюрди към сдържаност

Турция нанесе въздушен удар по позиции на сирийските кюрди

Григор искал да е бегач и да знае френски език

Aварирал ТИР край Драгоман запуши пътя за Калотина

166 снегорина чистят софийските улици

Отмениха бедственото положение в община Баните

Внасяш евтино, кусаш мръвка

Евтино свинско от чужбина завзема българския пазар и подбива цената на родното производство. Напомпано е с вода и добавки, които изкуствено завишават теглото му, удължават срока му на годност и поддържат търговския му вид, подозират местни животновъди. И верно, испанският бут например е по-розовичък, по-акварелен, някак с по-воднист цвят от нашия. Само че масовият български пенсионер не е махнаджия. Ако не е вносът, ще куса мръвка на куковден. Ама не било здравословно. Много важно. Бедните ще ядат евтино и ще са дебели, грозни и болни. Богатите ще се хранят скъпо и ще са слаби, хубави и здрави. Поне по този показател „да ги стигнем американците“!

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.