Иванка Американката: Гледачката на баща ми е подменила завещанието му, продава имуществото му

Жената, която гледаше баща ми е унищожила завещанието на баща ми и е направила ново, според което всички негови деца сме лишени от наследство. Според новия документ, направен от нея, тя е собственик на всичките пари и имущество на баща ни. Това заяви Иванка Ройдова, известна като Иванка Американката, която е обвинена в подготовка на убийствата на брат си и наследниците му заради завещание за милиони долари. Иванка заяви още, че гледачката на баща й вече е продала апартамента и колата му.

Преди повече от седмица Иванка Ройдова бе арестувана въз основа на показанията на агент на ДАНС под прикритие. Той твърди, че се представил за килър и 66-годишната жена му дала 3000 лева капаро за мократа поръчка. Обвиняемата обаче казва, че мъжът се представил за адвокат с „големи връзки”, включително и отвъд Океана и тя се надявала той да ѝ помогне да получи наследството от баща си.

В четвъртък съдът пусна Иванка под гаранция от 7 000 лева с мотива, че не са събрани достатъчно доказателства за планирано престъпление. Никъде в СРС-тата не става ясно, че тя поръчала убийствата.

По думите на Иванка, полицаят под прикритие, с когото се срещала, бил юрист от адвокатска кантора, на когото представила всички документи, с които разполага относно наследството от баща й, неговите сметки и имоти.

Ройдова обяснява, че когато баща й подписал новото завещание, тъкмо бил излязъл от кома, на легло и смятал, че е в България, а не във Флорида.

„С брат ми сме в много добри отношения и ако имаме някакви спорове, то е за започване на делото. Нямам мотив да поръчам убийството на брат си, защото парите не са в него. Според мен мотивът да се постъпва с мен така е, че някой иска да спрем да си търсим наследството”, добави Иванка Ройдова. По думите й гледачката на баща й иска наследниците да се откажат от наследството.

„Делото, което ще заведем, трябва да се води във Флорида, там, където е живял баща ми”, добави тя.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини