iPhone 7 plus с двойна задна камера и дизайн, наподобяващ 6s

iPhone 7 plus най-вероятно ще има две камери на гърба, но иначе ще има дизайн подобен на предходният модел 6s, съобщава Independent.

Apple са готови да пуснат новият си телефон с новата двукамерна технология, което ще позволява на телефоните да снимат с качеството на цифров огледално-рефлексен фотоапарат (DSLR camera), според надеждният анализатор Минг Чи Куо. Но тази опция може да е достъпна само за по-големите 5.5 инчови iPhone 7 plus, според същият доклад.

Новата камера най-вероятно ще е сред най-важните новости в новият модел, тъй като по дизайн той няма да се различава много от досегашните 6 и 6s. Очакваме Apple да пуснат телефона през септември и скоро след него може да очакваме цялостна промяна на дизайна, според същият анализатор.

Ако докладът е правилен, то това няма да е първият път, в който Apple ограничава по-добрите камери за по големите си телефони, и предните модели 6 и 6s имат сходни камери с по-големите от тях модели, но им липсват определени технологии, които се смята, че ще разчитат на повечето свободно място на iPhone 7.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии