Бивш банкер си смени пола, премахна ушите и носа си, за да изглежда като дракон

Бивш банкер си смени пола и премина през редица козметични операции, за да изглежда като митичното същество дракон.

55-годишната (вече жена) Ева Тиамат Медуза е татуирала цялото си лице, разцепила е езика си и е претърпяла няколко изключително болезнени процедури като промяна на носа, изваждане на зъби и оцветяване на очите.

Тя нарича себе си за по-кратко Тиамат - името на дракон от видео игра.

Ева мисли, че е митично същество и би искала всички да я познават като "Драконовата лейди".

"Аз съм Драконовата лейди, трансполова и съм на път да се преобразя в човешки дракон, ставайки велчугоподобно, ще сменя човешката си кожа, външния си вид и живота си като цяло, оставяйки всичко свързано с "човещина" зад гърба", споделя бившият банкер в своя уеб сайт. Тя допълва, че иска да бъде своето "най-естествено себеусещане - митичен звяр."

Тиамат има голям брой фенове във фейсбук и ютюб и често говори за себе си. "Не ме интересува какво говорят хората за мен или моите виждания и ако трябва ще се изправя сама срещу света, но никога не бих направила компромис с моята същност", пише тя във фейсбук.

Ексцентричната дама е щастлива да разкаже за процедурата по смяна на пола от мъж на жена. Публикува поредица от снимки "преди и сега" датиращи от 1990 година до сега. В тях тя приема поредица от различни идентичности. Първо се представяла като мъж на име Ричард Фернандес и постепенно с всички операции и татуировки, се превръща в "Драконовата лейди".

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл