Таксиметровият шофьор пробол няколко пъти жена си

МВР търси Петър Стефанов.

29-годишната жена, която е открита мъртва в дома си в столичния квартал "Надежда", е била прободена няколко пъти от мъжа си. Това каза шефът на СДВР старши комисар Младен Маринов пред Нова тв.

Таксиметровият шофьор Петър Стефанов продължава да е в неизвестност, а МВР моли за съдействие за повече информация от гражданите.

Както Труд писа, вчера вечерта той убива жена си, с която живеят на семейни начала, след това прави опит за самоубийство, като блъска няколко автомобила в квартал "Люлин".

Около 20 ч. получихме два паралелни сигнала, уточни Маринов. По думите му убийството и катастрофата са свързани. Най-вероятно, след като е извършил убийството в "Надежда", Петър се отправил към "Люлин" и започнал да блъска коли, за да се самоубие. След това той напуска мястото на катастрофата. Все още не е ясно как, тъй като колата, с която е бил, вече не е ставала за движение. 

"Двамата имат момиченце на 13 години. Нямаме данни дали е било на мястото, най-вероятно не е станало свидетел на престъплението", уточни шефът на СДВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право