Бойко Борисов: Защо само ЧЕЗ да купим? Защо не купим и „Енерго Про” и ЕВН?

ККП иска премахване на конституционното ограничение от 2 мандата за президент Така Си Цзинпин ще може да се задържи на власт по-дълго

Човек е ранен, след като хеликоптер е извършил твърдо кацане в Арктика

Движението през прохода Шипка се ограничава заради честванията на 3 март

Откриха древен град под Солун

Психологът Магдалена Ангелова: Гласът е начин, по който бързо можем да достигнем до подсъзнанието на другия

ТИР с медицински материали се хвърли в дере Произшествието стана на главния път Велико Търново-Русе

Екатерина Захариева ще участва в Съвет “Външни работи” в Брюксел

Десетки ранени след пожар в дискотека в Италия

Николай Нанков поставя начало на дискусия за новото райониране на страната

Йорданка Фандъкова: ЧЕЗ е стратегическо дружество, важно е да има гаранция за качествена услуга Столична община няма нищо общо със сделката, заяви столичният кмет

Две обвинения получи мъжът, който нападна сестра си и се барикадира в къща във Велинград

3000 снегорина са в готовност да чистят пътищата от снега

Бойко Борисов пред младежите в ГЕРБ: Опозицията казваше, че “асфалт не се яде” – хората сега сами искат да им строим магистрали (ВИДЕО)

БМВ откри нередности при софтуер за отработените газове

Търговската верига опровергава “Подкрепа“: Платихме не 14, а 1400 лв. на служителката под прикритие

Търговската верига “ПроМаркет“ уличена от “таен служител“ на КТ “Подкрепа“ в лоши условия на труда опроверга обвиненията. От веригата заявиха, че са направили проверка на изнесените данни и са проверили трудовото досие на служителката Дария Захариева.

“Данните за суми, с които разполагаме от трудовото досие на г-жа Захариева, се разминават с изнесените от нея факти пред медиите“, твърдят от веригата. Направената проверка показала следното: “За периода от 18 декември 2015 г. – 14 март 2016 г. г-жа Захариева е работила на трудов договор регистриран в НАП. Трудовото си възнаграждение за този период, тя е получавала единствено по банков път в размер на обща за периода сума 1409.77 лева бруто (с включени обезщетения и осигуровки)”.

“Във връзка с това сме готови да ви предоставим при условията на Закона за защита на личните данни цялото трудово досие на г-жа Захариева, както и документи за получените плащания по трудовия й договор“, обявиха от веригата.

“Считаме, че не е коректно да се цитират заплати, публикувани в обява за работа като обещани, но неизплатени, без да се има предвид на какво ниво се е представил служителят на работното място, нито фактът, че споменатата заплата е стартова. Още повече, условията на работа зад касите, както и останалата част на магазините (топли витрини, зеленчуци и други) са видими при влизане във всеки един обект от веригата“, посочват още от “ПроМаркет“.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.