Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в четвъртък, 21 юни 2018

Милка Христова: Управляващите в СО за пореден път опитаха да прокарат решение, като заобиколят СОС

Селянин уби приятелката си с вила и се обеси (обзор) Двамата отишли да берат липов цвят и се скарали жестоко

Пламен Димитров, лидер на КНСБ: Да бъде удвоена добавката на хора с над 90 % увреждания

Голям пожар бушува в покрайнините на Пловдив

Лувъра гостува на Велики Преслав Старата столица показва шедьоври на византийското изкуство

Кабинетът раздаде 60 милиона лева (обзор) Лекарите в спешна помощ получават 19,6 млн. лв., с които ще се вдигнат заплатите им

Европа въвежда контрамита за стоки от Съединените щати

Музеи привличат гости с виртуална реалност

Роналдо е най-великият в Европа

Подписваме документи през телефона

Общинска полиция и Агенцията по храните удариха нелегална борса на плодове и зеленчуци

Готвачът на Дани де Вито твори в IL Siciliano – новият ресторант в Свети Влас Стефано Стека ще пренесе традиционния вкус на Италия на българското Черноморие

Разследват източване на пари чрез ученици фантоми и мними командировки в две училища Злоупотребите са засечени в школа в Горна Оряховица и в стражишкото село Камен

Самолет загуби едната си гума при кацане

Боримиров съдейства за операцията на гимнастичката Маевска в Германия

Президентът на БФХГ Илиана Раева заяви, че Даниел Боримиров е съдействал операцията на грацията Михаела Маевска да бъде осъществена в Германия. Министърът на спорта Красен Кралев е реагирал мигновено, за да осигури финансирането на нейното пътуване, престоя и операцията й.

„Няма как да не съм доволна, защото това са поредните медали, които печелят момичетата. Показаха голяма класа, силна игра, амбиции за медали. Конкуренцията бе много тежка“, коментира Раева.

„Михаела Маевска има травма, която не е от скоро, но не е била и толкова сериозна, за да бъдат предприети мерки.“

„Веднага се обадих на министър Кралев и той каза, че трябва да реагираме по максимално най-бързия начин. Министър Кралев реагира мигновено, за да осигури финансирането на нейното пътуване, престоя и операцията й, а също така и на нашия доктор“, добави президентът на БФХГ.

„Михаела в четвъртък пътува заедно с доктора на отбора. Операцията ще и бъде направена в петък и в понеделник ще се завърне, за да започне рехабилитацията. Надяваме се да няма нищо сериозно. Утре ще направи магнитен резонанс. Надяваме се да се възстанови по възможно най-бързия начин“, каза още Илиана Раева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.