Фенове на „Борусия“ викат за „Ливърпул“

На истински прецедент може да станем свидетели по време на четвъртфиналния сблъсък между „Борусия“ (Дортмунд) и „Ливърпул“. Немското издание „Билд“ съобщи, че заради любовта на ултрасите на домакините към мениджъра на „мърсисайдци“ Юрген Клоп се очаква разцепление в агитката. Фенове на „Борусия“ ще викат за „Ливърпул“ . За нещо подобно намекна и спортният директор на тима от Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке.

„Страхувам се от това, че Клоп ще се опита да привлече наши фенове на своя страна - каза Вацке. - Надявам се привържениците ни да му покажат нужното уважение след мача, а не преди и по време на двубоя. Трябва да останем заедно, само така можем да победим клуб като „Ливърпул“.

Нури Сахин, халфът на „Борусия“, призна за специални чувства към Клоп:

„Всички се намираме в отлични взаимоотношения с него и те няма да пострадат след двата мача.“

Голямата звезда на домакините Пиер-Емерик Обамеянг пък няма търпение да покаже на Клоп, че е станал по-добър от времето, в което двамата работеха в Дортмунд.

„Радвам се, че ни се падна „Ливърпул“ - заяви Обамеянг, вкарал 36 гола в 41 мача във всички турнири този сезон. - Така ние ще можем да покажем на Клоп, че през последните месеци прогресираме. Лично аз дължа много на Клоп. Благодарение на него аз съм това, което съм!“

Двубоят между двата тима е тази вечер на стадион „Сигнал Идуна Парк“ от 22,05 ч. Реваншът на „Анфийлд“ е след седмица.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят