Билети по 1 лев за ЦСКА - "Берое"

"Българска армия" ще заприлича на червения вулкан, познат от големите евромачове в полуфиналния реванш за купата на България срещу "Берое". Ръководството на ЦСКА направи жест към феновете и пусна всички места (без квотата за гостуващия тим) по един лев за 20 април. Реверансът е заради фантастичната подкрепа при 2:0 над "Берое" в Стара Загора, което костваше главата на Петър Хубчев, треньора на елитния отбор.

ЦСКА спечели за 33-ти път поред през първия си сезон като аматьорски тим. Може да стане и първият отбор от "В" група, стигнал финал за купата. За първи път ЦСКА игра срещу представител на "А" група през сезона и пак победи, без да допусне гол. Поведението на четата на Христо Янев може да се определи като геройство. А фенове и футболисти на ЦСКА показаха - мястото на този клуб е единствено в "А" група. Без значение под каква форма. Очевидно делата за несъстоятелността на сегашното ПФК ЦСКА АД тепърва ще се точат и всички срокове за новата Висша лига ще бъдат изпуснати. От друга страна, феновете не желаят повече безсмислени мачлета из "В" група. Повечето от тях биха приели идеята да се вземе чужд лиценз - без значение на "Литекс" или на друг от поканените за Висшата лига клубове.

"Берое" уволни Хубчев, който не успя да задмине Станимир Стоилов ("Левски") по престой в един клуб в новото време. Веднага след мача героят от САЩ'94 каза, че „не би трябвало загубата да е решителна за моето бъдеще, но... въпросът е към ръководството“. И след нощно заседание на управителния съвет под въздействие на емоциите от мача изпълнителният директор Илко Русев заяви: "Хубчев няма да води повече "Берое". Правим всичко възможно до два дни да имаме нов треньор. Няма да коментирам с кого сме преговаряли и с кого не."

По този повод Стойчо Младенов, легенда на ЦСКА със започнала кариера в "Берое", написа в официалния си сайт: "Никой не е преговарял с мен. Бях на мача като зрител!"

В Стара Загора се надяват Екзекуторът на "Ливърпул" да е новият им наставник, но засега този вариант изглежда малко вероятен.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ