Нови смартфони от Meizu

В сряда китайският производител на смартфони- Meizu, представи дългоочакваният си евтин телефон m3 Note и само 2 дни по-късно пуснаха тийзър за новият висок клас смартфон Pro 6, предава profit.bg.

Новото устройство се очаква да е с 5.7-инчов Amoled QHD-дисплей, както и 21-мегапикселова задна камера. Чипът в устройството се очаква да е този на Samsung - Exynos 8890, а оперативната памет да е 4 или 6 GB. Батерията най-вероятно ще е с капацитет от 3 500 mAh. Устройството се очаква да се представи през следващия месец.

По отношение на евтиния модел m3 Note, той е първият от серията с алуминиево тяло. Дисплеят му е 5.5-инчов FHD, със заоблено 2.5D-стъкло. Процесорът е осемядрен MediaTek Helio P10 с честота от 1.8 GHz. Устройството се предлага в два варианта – с 2GB оперативна памет и 16 GB вътрешна, на цена от 125 долара, както и с 3 GB оперативна памет и 32 GB вътрешна - цена от 155 долара.

Задната камера и на двата смартфона е 13-мегапикселова, а предната с резолюция от 5-мегапиксела. Батерията е с капацитет от 4 000 mAh, като смартфонът разполага още със сензор за пръстови отпечатъци, разположен на основния му бутон.

Устройствата ще се предлагат в Китай от 11 април.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии