Кола излетя и се заби в камион в насрещното - двама младежи загинаха, мъж и момиче ранени

Двама младежи загинаха при жестока катастрофа по пътя Хасково-Димитровград днес, мъж и момиче са тежко ранени, предаде БГНЕС.

Заради висока скорост около 15 часа лек автомобил "Ауди" е излетял от пътя, преминал е в насрещното платно и се е забил в камион. Возещият се на задната седалка млад мъж е излетял от колата и е загинал на място. В “Ауди”-то са пътували още едно момче и момиче. С тежки травми в хасковската болница е откаран шофьорът на колата, но по-късно е починал. Момичето пък е с мозъчен кръвоизлив. Всички младежи са от Димитровград и са пътували към Хасково.

В камиона, с пловдивска регистрация, са пътували двама мъже на 47 и 48 години. Шофьорът на камиона е с тежки травми, а спътникът му е без сериозни наранявания. По думите му колата се е движила с бясна скорост.

Заради жестокия сблъсък пътят Хасково-Димитровград остана затворен с часове. Шофьори коментираха, че точно в този участък от пътя, от доста време липсват мантинели между двете платна. Ако ги имаше, според тях, можеше и да не се стигне до този фатален инцидент

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини