"Ботев" (Пд) без Мариян Огнянов срещу "Левски"

Плеймейкърът на "Ботев" (Пд) Мариян Огнянов отпадна от групата на "канарчетата" за неделното гостуване срещу "Левски" в София от 28-мия кръг на "А" група, а по всичко изглежда вече изобщо не влиза и в сметките на старши треньора Николай Костов за останалите 7 мача до края на сезона

. Очаква се още в понеделник или вторник бившият халф на "Левски" да приключи трудово-правните си взаимоотношения с пловдивския клуб, откъдето го уведомиха, че няма да му предложат нов договор. Има вариант Огнянов да получи накуп заплатите си за март, април, май и юни и да освободи незабавно квартирата в баровския жилищен комплекс "Райски кът", която "Ботев" му плаща.

На поста на Мацата ще бъде налаган 18-годишният Радослав Апостолов-Щайгата, който изработи дузпа и се отчете с голова асистенция в дебюта си в "А" група за успеха с 3:1 над "Черно море".

Другите 2 нови имена сред 18-те избраници на Николай Костов са защитниците Радослав Терзиев и Лазар Марин, който сменя изгонения при загубата с 0:1 от "Лудогорец" украинец Игор Ощипко. Терзиев пък се завръща след изтърпяно наказание от 2 мача заради обида на рефера Вихрен Манев. Тимът на "Ботев" потегли за столицата в петък по обяд, а от 18 часа тренира на базата на "ДИТ Спорт" в Драгалевци. След това "канарчетата" пренощуваха в хотел в Студентския град.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ