Професорът от НСА: Адреналинката Ваня избра хотела

Видео: Нова тв

Адреналинката Ваня избрала хотела, в който проф. Николай Колев бе заснет по хавлия от екип на "Господари на ефира". Това заяви той в интервю пред Нова тв (вижте видеото в галерията долу).

Преподавателят разказа, че познавал Ваня Георгиева покрай приятелско семейство - тя била приятелка на сина. "Питах я от какво се издържа. Тя каза, че започнала да прави масажи - по СПА центрове, хотели."

"Аз я питах дали може ли на мен да ми направи масаж и ако съм доволен ще я препоръчам на жена ми, на приятели, на колеги”, каза той.

По думите му Ваня предложила и избрала хотела. Там той никого не познавал, не е и плащал за хотела.

Проф. Колев, който бе показан да предлага секс срещу уреждане на изпит в НСА, твърди, че репликите от излъчените репортажи, с изключение на една, са монтирани.

"Разговорът не е проведен по начина, по който бе представен и монтиран. Той е преиначен, преекспониран", каза професорът.

Според него са наслагвани кадри и на звуци. "Това не са истински мои думи. Много думи са вадени от контекста. Виждате ли в тези кадри моето лице и глас да казват тези думи?", попита Колев.

Той иска техническа експертиза на целия запис, излъчен в няколко епизода на предаването. Готов е и за детектор на лъжата.

Адвокатът му – Христо Ботев заяви, че ще съдят Ваня Георгиева за клевета и приписване на престъпление. Подали са жалба и в прокуратурата – за провокация към подкуп, както и заради използваната скрита камера в репортажа. Проф. Колев ще обжалва и заповедта си за уволнение, веднага щом я получи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини