Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Валери Симеонов: Когато партньорите поискат да се оттегля от правителството, ще го направя

Конституцията и народът

София по-добра за живот от Москва Виена запазва първото място

Нова ТВ купува 100% от “Нет Инфо“

Обвиняват БДЖ в нагласени поръчки

Класика и пера в зала „България” Иновативният пърформанс „Еволюция” развълнува публиката

Нападателят от Мериленд е загинал от раните си в болницата

Хасан Азис: Приемам нормално Ердоган да казва, че Кърджали е останал в душата му

Цвета Караянчева: Политиците трябва да си говорят Срещата на европейските лидери с президента Ердоган у нас е важна

„Бандата на Оушън“ обира ротативки Четирима мъже дистанционно хаквали софтуера на игралните апарати

Доналд Тръмп е разговарял днес по телефона с Владимир Путин

Вложиха 11,3 млн. лева в неремонтиран 20 години път

Завърши реконструкцията на 20,1 км от пътя между селата Камен и Драганово във Великотърновска област, който не бе обновяван от 20 г . В ремонтът са вложени 11 328 400 лв. Проектът е на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет.

Участъкът от третокласния път е на територията на общините Стражица и Горна Оряховица. След ремонтът е подобрен значително достъпът на населението до културните средища, здравни и образователни услуги, както и до историческите обекти, което е стимул за развитието и на туризма. По-добрата пътна инфраструктура стимулира привличането на инвестиции и цялостното икономическо развитие на региона.

През миналата година бяха рехабилитирани 18.5 км от третокласния път. Поради подмяна на водопровод и канализация в Камен, тази година продължи работата по рехабилитацията на 1,7 км от трасето . По проекта е извършен локален ремонт и e възстановeна пътната конструкция, положени са нови основни, изравнителни и износващи асфалтови пластове. Изпълнени са нови облицовани окопи и банкети. Положени са нови бетонови бордюри и тротоари в Камен. Възстановено е съществуващото и е изпълнено ново отводняване на пътното платно. За повишаване безопасността на движението е поставена нова хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.