Две жертви и десетки ранени при пожар в хотел в Прага (ВИДЕО)

Европа ще рециклира всички пластмасови опаковки след 2030 г.

Молдова ще иска компенсация от Русия заради „окупацията“ на Приднестровието

Спряха камионите по няколко направления заради снега

Просветният министър: Привличането на млади учители е предизвикателство

Въоръжена атака срещу 5-звезден хотел в Кабул

Вижте акцентите от броя на „Труд“ в неделя, 21 януари 2018

Меркел и Борисов в отговор на “Труд”: България влиза много скоро в Шенген Премиерът събира европейските лидери и Реджеп Ердоган във Варна

Командоси щурмуват пробно прототипи на стената на Тръмп

Махат незаконни билбордове в София Столичният инспекторат откри 14 такива само по бул. „Черни връх“

Ципрас: Македонска нация никога не е имало Ще е абсурдно обаче в името на страната да няма Македония, смята гръцкият премиер

Хиляди румънци се събраха на протест в Букурещ (ВИДЕО)

САЩ и Русия призоваха Турция и сирийските кюрди към сдържаност

Турция нанесе въздушен удар по позиции на сирийските кюрди

Григор искал да е бегач и да знае френски език

Вложиха 11,3 млн. лева в неремонтиран 20 години път

Завърши реконструкцията на 20,1 км от пътя между селата Камен и Драганово във Великотърновска област, който не бе обновяван от 20 г . В ремонтът са вложени 11 328 400 лв. Проектът е на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007-2013 г., съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие и националния бюджет.

Участъкът от третокласния път е на територията на общините Стражица и Горна Оряховица. След ремонтът е подобрен значително достъпът на населението до културните средища, здравни и образователни услуги, както и до историческите обекти, което е стимул за развитието и на туризма. По-добрата пътна инфраструктура стимулира привличането на инвестиции и цялостното икономическо развитие на региона.

През миналата година бяха рехабилитирани 18.5 км от третокласния път. Поради подмяна на водопровод и канализация в Камен, тази година продължи работата по рехабилитацията на 1,7 км от трасето . По проекта е извършен локален ремонт и e възстановeна пътната конструкция, положени са нови основни, изравнителни и износващи асфалтови пластове. Изпълнени са нови облицовани окопи и банкети. Положени са нови бетонови бордюри и тротоари в Камен. Възстановено е съществуващото и е изпълнено ново отводняване на пътното платно. За повишаване безопасността на движението е поставена нова хоризонтална маркировка и вертикална сигнализация.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.