Задържаха жена, изхвърлила тялото на 68-годишен мъж в храстите, в "Люлин"

Властите в столицата задържаха жена, която е изхвърлила тялото на 68-годишен мъж, починал при неизяснени обстоятелства, в квартал "Люлин", съобщи БНР.

Тече разследване по случая дали смъртта му е настъпила вследствие на упражнено насилие от страна на жената при подялба на наследството му. Сигналът за тялото, открито в храсти край блок 231 в столичният квартал "Люлин", е бил подаден в събота.

При огледа е станало ясно, че покойникът е бил увит в одеало и завързан с тиксо, като малко по-късно властите установяват, че става дума за 68-годишен мъж, който преди време е преживял инсулт.

След изписването му от болницата за здравето му се е грижела задържаната жена, с която той е живеел на семейни начала. Криминалистите смятат, че мъжът е починал преди дни, а жената е увила тялото и го е изоставила близо до блока в столичния квартал без да уведоми близките му и съответните държавни органи.

След аутопсията ще бъде установено дали мъжът е починал от естествена смърт или по насилствен път, разследването по случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право