Гърция ще излезе от спасителната си програма без да иска предпазна кредитна линия, заяви Ципрас

Германец се отмести от пътя на Григор

Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

Британски финансов експерт съди Фейсбук за фалшиви реклами от негово име

Комисар Бойко Рановски: МВР ще засили контрола по пътищата срещу агресията

“МВР ще засили още повече контрола по пътищата срещу агресията. Трябва да се вземат всички мерки за извеждане на агресивните шофьори от пътя”, заяви пред БНТ началникът на “Пътна полиция” комисар Бойко Рановски.

Повече от 1800 са тежките катастрофи в България само от началото на годината, а 144-ма души са намерили смъртта си на пътя. Това са изключително стряскащи цифри за размерите на страната ни, изрази мнение комисар Рановски.

Тъй като голям процент от инцидентите на пътя са предизвикани от хора на възраст под 24 години, специално внимание ще се обърне на младите шофьори.

Покрай великденските празници се очаква трафика да е особено засилен, затова ще се вземат специализирани мерки. На всички натоварени пътища в страната ще има дежурни екипи на “Пътна полиция” и агенция “Пътна инфраструктура”.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.