Глобяват „Юнайтед“ заради шофьора Ван Гаал

Луис ван Гаал причини много вреди на „Манчестър Юнайтед“, а за капак докара и глоба на клуба. Макар че 5000 паунда са най-малкият проблем. Треньорът наредил на шофьора на автобуса да намери алтернативен маршрут до стадион "Уайт Харт Лейн", но клубният автобус влезе в жесток трафик и мачът, загубен с 0:3, започна с 30-минутно закъснение.

Ван Гаал се направи на треньор и за пореден път се провали. Ашли Йънг бе 38-ият футболист в „Манчестър Юнайтед“, играл на непривичен пост - в случая като централен нападател. Английският национал през този сезон бе пробван също като десен и ляв бек, въпреки че е крило. На Албиона дразнят Ван Гаал и с мексиканеца Хавиер Ернандес, който вече има 25 гола за „Байер“ (Леверкузен) този сезон.

„Манчестър Юнайтед“ е тотален провал с 14 загуби през кампанията. В 32 мача от Висшата лига „червените дяволи“ са вкарали само 39 гола. А за същото време съперникът им „Тотнъм“ има 60. Дори дебютантът „Борнемут“ има повече - 40.

Шотландската легенда Греъм Сунес коментира след последното поражение: „В „Юнайтед“ карат децата да вършат мъжката работа!“ Факт е, че феновете се радват на младите в отбора, но не и на резултатите.

В същото време Маурисио Почетино, треньорът на „Тотнъм“, пропусна третия гол. Причината бе, че спешно трябваше да отиде до тоалетната, където чу грохота на трибуните. „Тотнъм“ е единственият реален преследвач на „Лестър“ - изостава със 7 точки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят