Мъжът на Лепа Брена бил опасно близък с лейди Даяна

19 години след смъртта на лейди Даяна ракета №1 на бивша Югославия Слободан Живойнович призна, че е бил опасно близък с принцесата на Уелс, предаде "Спортал".

"Вижте, не искам да говоря за това, защото нея вече я няма - споделя в началото на разговора бившият тенисист - Ще ви кажа само, че е голямо нещо личност с нейния мащаб да те подкрепя от трибуните. Нарочно не сядаше в кралската ложа, защото искаше да е по-близо до корта", спомня си Живойнович, който сега е женен за турбо фолк иконата Лепа Брена.

Принцесата и секссимволът на югославския спорт се запознават в далечната 1987 г., точно 10 години преди тя да загуби живота си в катастрофа в Париж, заедно с любовника си Доди ал Файед.

"Случи се седмица преди началото на "Уимбълдън" през 1987 г. Участвах в благотворителен мач, на който тя беше патрон. При първата ни среща ме попита дали аз притежавам най-силния сервиз в тура. Потвърдих нейната информация. На следващата година пак имаше някакъв демонстративен мач и тя дойде. И пак ме попита за сервиза. Така започнахме да се виждаме. Станахме близки. Тя беше напълно естествена и не поставяше прегради", споделя още съпругът на Лепа Брена.

През 1992 г. Слободан Живойнович се разделя със Зорица и се жени за Лепа Брена. По същото време лейди Ди се развежда с принц Чарлз и започва връзка с Доди ал Файед, но не след дълго смъртта ги разделя на 31 август 1997 г.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл