Мтел пуска смартфони с до 75% намаление

Мтел сваля до 75% цените на всички смартфони, съобщиха от телекома. Промоцията започва от 15 април и ще продължи до края на месеца.

Кампанията е в отговор на все по-големия интерес към смартфоните от страна на клиентите на телекома. През 2015 г. Мтел регистрира над 30% ръст в продажбите на смартфони спрямо предходната година, като пазарният дял на т.нар. умни телефони е над 60% от целия пазар на мобилни телефони, продадени от компанията.

В периода на намалението клиентите могат да изберат смартфон сред голямото разнообразие от устройства с различни характеристики, които Мтел предлага.

Например, смартфонът Lenovo A2010, чиято редовна цена е 99 лева, от 15 април ще струва 1 лев в брой с абонаментен план Мтел безкрай L. Сред намалените устройства е също смартфонът Sony Xperia M4 Aqua. Неговата цена е 250 лева в брой, а от 15 април ще струва 99 лева с абонаментен план Мтел безкрай 2XL. По-изгодна ще е и цената на Samsung Galaxy A5. Ако в момента той може да бъде купен за 330 лева в брой, то от петък цената му ще е 180 лева с абонаментен план Мтел безкрай 2XL. Наред с всички други смартфони, намалени ще са HTC One A9 и Huawei GX8. С Мтел безкрай 3XL те ще струват съответно – 260 лева в брой и 180 лева в брой. В момента HTC One A9 се продава за 699 лева в брой, а Huawei GX8 – за 560 лева.

От намаленията могат да се възползват нови клиенти на Мтел, както и настоящи при преподписване на текущ договор според условията на промоцията.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Бизнес