Ученик падна от автобус в село край Лом, настанен е в реанимация

16 годишно момче падна от автобус с ученици след като шофьорът отворил вратата преди машината да спре. Инцидентът е станал в село край Лом, тинейджърът е настанен с травми в реанимация, но животът му не е в опасност, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Монтана.

Произшествието се е разиграло във вторник към 14.40 ч. в село Василовци. След учебните часове автобус „Мерцедес” на монтанска фирма, нает да вози деца от селата към училищата в града, връщал децата по родните им места. В село Василовци още преди да спре шофьорът Виктор Б./53 г./ натиснал бутона за отваряне на вратата, край която вече се били струпали група ученици. Най-отпред със слушалки на ушите бил деветоклаасникът Любомир Л.

Момчето политнало и паднала на земята по лице. При удара ученикът счупил лявата си китка и четири зъба му били избити. Тийнейджърът веднага е бил транспортиран в болницата в Лом, където е прегледан, оказана му е медицинска помощ и е настанен под наблюдение в реанимация. Няма опасност за живота му, казаха лекарите. Шофьорът е проверен за алкохол, пробата е отрицателна. Съставен му е акт, заявиха от полицията. Изясняването на случая продължава.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини