Принц Хари: Приемам кралицата като шеф и по-малко като баба

Във филма за 90-та годишнина на кралицата, принц Хари казва нещо, което грабна вниманието на целия свят.

„Все още я приемам като кралица и по-малко като баба. Вие изпитвате уважение към вашия шеф, а аз чувствам това към нея. По-рядко я приемам като баба”, споделя принц Хари, цитиран от агенция МИА и БГНЕС.

Хари е познат като „непослушното дете” на кралското семейство. Кралица Елизабет не веднъж му е прощавала сериозни скандали. Когато Хари беше на 16 години беше хванат да пуши марихуана. Заради това кралицата го прати в клиника. Но тази случка не му попречи през последните години да се появява пиян в ранните сутрешни часове пред обектива на папараците на излизане от лондонски нощни клубове.

Един от най-големите скандали беше появата на Хари с нацистка униформа на маскен бал. Тогава той се извини, но през 2012 г, се появиха негови голи снимки със също толкова оскъдно облечени девойки в хотелска стая в Лас Вегас.

В последно време изглежда принцът е оставил зад гърба си лудите си години. Сега той се е съсредоточил да намери своята принцеса. След бурната 7-годишна връзка с Челси Дейви и кратката авантюра с Кресида Бонас, се появиха слухове, че Хари е хвърлил око на 19-годишната принцеса на Гърция и Дания Мария, но нищо повече не беше потвърдено.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица