В патриотично кафене в чест на Путин Обама е върху тоалетна хартия

Последователите на Владимир Путин вече имат перфектното място да възхваляват руският лидер. Това е възможно, благодарение на новоотвореното кафене, посветено изцяло на президента, съобщава вестник "Дейли телеграф".

Екстравагантното заведение носи името "Патриотично кафене" и се намира в Красноярск, Източен Сибир, на около 4,000 км от Москва. Там лицето на Путин е по всички стени, а усмихнатият образ на Барак Обама намира място върху тоалетната хартия.

Освен това, намазани с графити снимки на Обама, Дейвид Камерън и Ангела Меркел се усмихват на посетителите от стените в тоалетните, а за допълнително анти-западно усещане допринасят изтривалките във форма на американското знаме.

Десетки снимки на Путин, представящи неговия път от детството му чак до Кремъл, са разпръснати из цялото кафене.

Димитрий Жданов, един от съсобствениците на заведението, пояснява, че не мрази Запада. "Нямам нищо против западните политици. Това е просто бизнес, нищо лично", обяснява той.

На въпроса какво го е вдъхновило да създаде тематичното място, той отговаря: "Когато с партньорите обсъждахме да отворим ново кафене, търсехме концепция, която да привлече клиенти и да бъде сигурен успех. И тогава ни светна: Русия все още няма кафене или ресторант посветено на най-известния руски политик - Путин! Така се роди идеята. След това работехме по дизайна."

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл