И с охранителни коли идват за билети на "Армията"

Опашките пред касите на "Българска армия" се виеха, преди да са пуснати билетите.

Дори автомобил на частна охранителна фирма с двама униформени дойде за билети на стадион "Българска армия" за реванша за купата на България между ЦСКА и "Берое" в сряда. На централния вход облечените служебно фенове искаха да си купят места, но само станаха част от стотиците други. Билетите за реванша трябваше да бъдат пуснати на касите чак вечерта. Ще се продават 14 000 места на "Армията", а истерията е като за международен мач.

Във фен магазина на ЦСКА над сто души дойдоха за билети от ранни зори, за да чуят, че продажбата ще стартира по-късно. От провинцията не спират да звънят със заявки, които дори не могат да бъдат изпълнени.

В същото време четирима фенове на ЦСКА, водени от Петко Петков, дариха с уникална купа музея на спортната слава. В антиквариат в София те намерили купа от 1948 година. На нея пише: "Шампионка по мотоциклетизъм, 125 кубика!". Гравирано е и името "Септември при ЦДВ" - първото название на ЦСКА. Коя е победителката? Никой не знае. Уредникът на музея Александър Манов, доайен в спортната журналистика, прие подаръка. И обеща, че ще бъде реставриран.

"Искаме да дадем пример - каза Петков. - Всички реликви на ЦСКА трябва да са в музея."

Тимът на Христо Янев почива този уикенд, защото мачът с "Витоша" бе отложен. В сряда вечер ЦСКА разгроми "Вихрен" с 4:0 - победа №35 за сезона.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ