Без банкови такси за плащане към ведомства Прилагането на облекчението ще зависи от всяко ведомство

Отказват на клиент да му продадат алкохол, той хвърля ръчна граната Двама души бяха убити и още няколко ранени в столицата на Молдова Кишинев

„Люлин“ предава от Марс

Руското МВнР покани всички посланици на среща по случая Скрипал на 21 март

Валери Симеонов: Когато партньорите поискат да се оттегля от правителството, ще го направя

Конституцията и народът

София по-добра за живот от Москва Виена запазва първото място

Нова ТВ купува 100% от “Нет Инфо“

Обвиняват БДЖ в нагласени поръчки

Класика и пера в зала „България” Иновативният пърформанс „Еволюция” развълнува публиката

Нападателят от Мериленд е загинал от раните си в болницата

Хасан Азис: Приемам нормално Ердоган да казва, че Кърджали е останал в душата му

Цвета Караянчева: Политиците трябва да си говорят Срещата на европейските лидери с президента Ердоган у нас е важна

„Бандата на Оушън“ обира ротативки Четирима мъже дистанционно хаквали софтуера на игралните апарати

Доналд Тръмп е разговарял днес по телефона с Владимир Путин

13-годишната Александра удушена заради герданите, почернената майка иска смърт за убиеца (обзор)

Миглена е в траур.

19-годишният Красимир Т. е обвинен в убийството на 13-годишната Александра Сивриева от Провадия. Младежът е с чисто досие и е съсед на момичето.

„Мотивът за зверството е грабеж на златните накити на жертвата, които не са открити”, каза окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров. Александра имала два златни гердана – по-тънък и по-дебел, както и пръстен, разказаха близките й. Тя е умъртвена малко след като изчезнала – на 22 март, в бившия ресторант „Ловен дом”. Трупът бе открит там от две момчета на 12 април. Той е престоял в запустялата сграда насред града 22 дни, макар роднини на Александра да се кълняха, че го търсили там. Полицаите не проверили нито веднъж „Ловен дом”, призна шефът на варненското МВР Даниел Пашов. Той оправда пропуска със свидетел, който посочил, че Александра се качила в сребриста кола. Близките й подозирали, че е отвлечена за булка в друг град, затова издирвачите ходили до Добрич, Бургас и Шумен.

Почернената майка:

Искам смърт за убиеца на дъщеря ми!

“Казват, че съседите убили дъщеря ми. Не сме имали разправии с тях. Те са много бедни, не знам виновни ли са, или не. Но който и да е убиецът, искам смърт за него!” Това заяви вчера Миглена, майката на убитата Александра.

Жената била разведена и работела като сервитьорка в Германия. Имала си там приятел, смятала наскоро да прибере и дъщеря си. Вместо това се върнала да я погребе.

Обвиненият за убийството на Александра Красимир Т. е направил самопризнания. Заедно с него в ареста били прибрани за 24 ч. жена му Ивилина, която била бременна, и роднината им Ахмед. Те са освободени след разпит, но разследващите още търсят съучастници на убиеца. Днес прокуратурата ще поиска от съда да наложи постоянен арест на Крисимир Т. Точно той заблудил полицията, като заявил, че видял Александра да се качва в кола в деня, когато изчезнала.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.