Драго Чая разходи ламата Зара, Дарт Вейдър, Йода и миньоните по Главната в Пловдив

Артистичният директор на Българския национален цирк "София" Драгомир Драганов оглави в събота атрактивното шествие в центъра на Пловдив, с което бе отбелязан Международния ден на цирковото изкуство. Известният като Драго Чая тв водещ разходи по Главната улица под тепетата ламата Зара, малко черно пони, Дарт Вейдър и неговите облечени в бяло войни, Йода, джедаите, Спондж Боб и миньоните.

Жонгльори, акробати и циркови артисти показаха на малки и големи магията и красотата на цирковото изкуство. След това те се снимаха за спомен с ресорната за културата зам.-кметица Амелия Гешева, която ги посрещна пред сградата на Голяма община на площад "Стефан Стамболов" с думите: "Добре дошли в Пловдив - европейската столица на културата".

Тя пожела на цирковите артисти никога да не губят удовлетворението и емоцията на сцената. "Най-хубавият подакър за вас са благодарностите на хората към това, което правите. Вярвам, че циркът е магия и като те омагьоса, е за цял живот. Нека сърцата ви да бъдат пълни с обичта, която ви дава публиката", допълни зам.-кметицата Гешева.
Цирк "София", чиято каса бе обрана в нощта на сряда срещу четвъртък, ще остане в Пловдив до 1 май.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Шоубизнес