Вторият кабинет на Борисов върна България на европейския път, заяви Цветан Цветанов

Вторият управленски мандат с министър-председател Бойко Борисов е важен, защото върна държавата в единствения възможен път- европейския. Това каза председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на Националната работна среща на ГЕРБ, предаде „Фокус”.

„На тази емоционална среща можем действително да направим разбор на всичко, което сме постигнали до сега и новите предизвикателства, които има пред днешното управление и във връзка с предстоящите президентски избори. Много са възможните интерпретации в публичното пространство за какво ли не, но самият факт, че когато провеждаме национална среща на нашите кметове, общински съветници, министри, разбирате, че това е една изключително добра структура и организация и всички вие сте част от реалните политики, които се правят на местно, регионално и национално ниво“, обърна се Цветанов към пълната зала.

„Затова искам да благодаря за всичко, което правим през последните години, за това, че през 2014 година ГЕРБ спечели изборите и вече година и половина имаме втори управленски мандат с министър-председател Бойко Борисов. Този мандат е важен, защото върна държавата в единствения възможен път- европейския. С усилията на правителството и с парламентарната група на ГЕРБ успяхме да приемем закони, които дават така начертаните реформи от управленската програма на днешното правителство“, каза още Цветанов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика