Димитър Николов: ГЕРБ продължава да е партията, която се ползва с най-голямо доверие

"Мина година и половина от последния парламентарен и вот и 7 месеца от вота за местна власт, ГЕРБ и към този момент продължава да бъде партията, която се ползва с най-голямо доверие сред българските граждани. Това не трябва да ни успокоява и главозамайва", коментира заместник-председателят на ПП ГЕРБ и кмет на Община Бургас Димитър Николов, по време на Национална работна среща на ПП ГЕРБ, предаде "Фокус".

„Това е една голяма отговорност. Отговорност н хората, които са дали своя глас, доверявайки се именно на нас – хората, на които разчитат, за да решават техните проблеми. Особено много това важи и за местната власт. Точно преди 7 месеца, хората с опит – парламентарната група, поеха ангажимент към нашите колеги да подкрепят и насърчават техните идея”, посочи Николов.

„Силата на ГЕРБ е в нашата заедност и в подкрепата, която имаме за нашата кауза. Преди 10 години, смелите и упоритите хора, които искаха България да се развива с европейско бъдеще, се обединихме с една кауза”, допълни още той. По думите му, ПП ГЕРБ е партията, която привлича най-много подкрепа сред младото население на България. „Готови сме на сериозни, непопулярни и трудни решение винаги, когато има смисъл и това го показваме ежедневно. Благодаря на подкрепата на правителство

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика