Фандъкова: Доверието е най-добрият капитал на ГЕРБ

Доверието е най-добрият капитал на ГЕРБ, който сме длъжни да използваме за развитие на градовете ни. Това каза кметът на София и заместник-председател на ПП ГЕРБ Йорданка Фандъкова по време на Националната работна среща на ГЕРБ, предаде „Фокус”.

„Всички сме тук, заради доверието което получихме от хората и получаваме. Доверието е най- добрият капитал на ГЕРБ, който сме длъжни да използваме за развитие на градовете ни“, заяви тя.

„То ни дава най-голяма сила, но е изключително крехко и лесно се губи. Преди 6 месеца получихме доверие, заради своята работа, но и заради очакването че може да постигнем повече. Всички вече започвахме големи проекти. Решихме да увеличи цената на градския транспорт - тежко и нетрадиционно решение, но запазихме цените на картите, заради хората, които използват редовно градския транспорт. Това не е достатъчно, ясно си даваме сметка, че единственото решение е да направим така, че хората да пътуват в нови автобуси и трамваи , да изградим метрото , да поставим видеонаблюдение и табла за електронно таксуване. Да осигурим пълна прозрачност на това за какво харчим. Няма политик, който да иска да взема нетрадиционни мерки. Пазенето на рейтинг с популизъм е напълно лишено от управленски смисъл. Ще ни харесват малко по-малко, но ще постигнем по добър живота за хората“, коментира още Фандъкова.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика