БМВ отнесе мотор и избяга

БМВ отнесе мотоциклетист и го заряза превиващ се на улицата в Търговище, но в последствие водачът беше издирен. Инцидентът с колата беглец е станал към 16,30 часа в неделя на кръстовище на бул."Митрополит Андрей", съобщиха от полицията. 27-годишен мотоциклетист бил ударен, докато правомерно изпреварвал автомобил БМВ. "Сузукито" паднало на платното, а мотористът получил фрактура на ръката. Леката кола, вместо да спре, дала мръсна газ и отпрашила от мястото на катастрофата. По-късно виновният автомобил бил издирен в село Острец. Бил установен и водачът му Б.З. (24г.).

Друг млад водач претърпя пътен инцидент в неделя в Търговище, когато била блъсната 63-годишна пешеходка. Тя пресичала неправилно опасната ул."Паисий", когато била ударена от "Рено Туинго", управлявано от 22-годишната М.Г.
В резултат на инцидента пешеходката е получила фрактури на раменна ключица и китка. Приета е за болнично лечение.

По двата инцидента са образувани досъдебни производства.

От полицията в Търговище съобщиха, че през почивните дни са изловили 7 пътни нарушители, срещу които са започнати бързи производства. В 5 от случаите са хванати пияни шофьори, а другите били неправоспособни. Промилите на почерпените били от 1,33 нагоре. Двама са карали с над 2 промила алкохол. 27-годишен от село Надарево дори ударил стълб с "Ауди А8" и си заминал, но бил открит в града. Пробата му отчела 2,05 промила.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони