"Бикини Еърлайн" роди първата виетнамска милиардерка

Нгуен Ти Фонг Тао е извънредно успешна виетнамска бизнесмада, на която й предстои да се нареди сред най-богатите хора в света. Това ще се случи благодарение на нейната брилянтна идея да назначи персонал само от момичета по бикини.

Тао прави първия си милион на 21-годишна възраст чрез търговия на факс машини и гуми, но истински успех постига, когато заменя всички стюардеси на VietJet Air с изключително привлекателни момичета по бикини.

Компанията, която е единствената частна авиолиния във Виетнам, е на път да стане общодостъпна по целия свят. Това ще увеличи приходите на 45-годишната бизнесдама, които в момента достигат 1,37$ милиарда долара, съобщава Bloomberg Billionaires Index.

Само за няколко години, компанията с вълнуващите служители и мото "Наслади се на полета", окупира над 30% от пазара на авиолиниите във Виетнам.

Тао увеличава още повече печалбите си като създава приятните за очите календари с участието на секси стюардесите, което служи и за допълнително популяризиране на авиокомпанията.

Виетнамската милиардерка отхвърля всякакви критики, отправени към "бикини-бизнеса" като ги определя за "старомодни и неуместни". 

"Имаме право да носим каквото си поискаме - бикини или традиционните виетнамски, широки блузи. Нямаме нищо против хората да свързват авиолинията ми с бикини. Ако това прави хората щастливи, тогава и ние сме щастливи", споделя тя, цитирана от Maxim.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл