Киро Принца застрелял Кольо Дългия при игра на карти, после изчакал полицаите да го арестуват

Масата, на която Киро Принца и Кольо Дългия играли карти. В кръгчето е кръв от разправията между двамата, която стоеше на пода и днес. Снимка: Мария Кехайова

Собственикът на хотелски комплекс "Принц Кирил" в Стария Несебър е застрелял главния си готвач. Инцидентът станал след запой призори в понеделник. Киро Т., известен в Несебър като Киро Принца, играл карти с главния си готвач Кольо, който му бил отдавнашен приятел, а и въртял бизнеса му в ресторанта. Двамата се скарали жестоко по време на играта.

Киро отишъл до колата си, взел законно притежавания си пистолет. В това време готвачът също влязъл в колата, за да довършат скандала. Тогава работодателят стрелял в тялото на авера си.

Извършителят не се е крил, стоял на мястото, докато дойдат полицаите да го арестуват. Вчера кръвта на убития още бе около масата, където са играли карти. Във фаталната вечер, компания на двамата правели още неколцина души.

Става дума за пиянска история, казаха от полицията. шефът на ОД на МВР в Бургас Калоян калоянов заяви, че тепърва ще се установява колко са пили и как точно е станало убийството.

Местни несебърци разказаха че жертвата- Никола, на 63 години, бил известен в града като Кольо Дългия. Той бил майстор на вкусните гозби. И друг път заедно с киро Принца се карали. Работодателят бил известен с буйния си нрав.

Задържани за срок от 24 часа са две лица, от които са иззети обтривки за установяването на барутни частици.

Убийството е извършено с боен пистолет 9х19 калибър,

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Крими и право