Дизайнерски iPad Pro на търг за 15 000 паунда

Снимка:www.imore.com

Единствен по рода си iPad Pro, създаден от британският дизайнер Jony Ive, е готов да бъде пуснат на търг, предава Independent.

Впечатляващият iPad ще бъде един от многото артикули на търга на 28 април в заложната къща на Philips в централен Лондон и е направен специално за събитието от Ive, главният дизайнер в Apple, и екипа му.

Вътрешността е на стандартен iPad, но отвън устройството разполага с еднократна жълта алуминиева задна пластина, син, облицован с велур кожен "Умен капак" и дори малък джоб за писалка, направен от портокал.

Според сайта на Philips устройството ще се продаде за сума от 10 000 до 15 000 паунда.

Събитието е организирано с цел да се съберат пари за Дизайнерския музей в Лондон, който в момента е в процес на преместване от сграда близо до "Тауър" до Кенсингтън на другият край на града.

За тези, които имат възможност да присъстват на събитието, спокойно, ще можете да получите стандартния модел на iPad-a, заедно с джоба за писалката и капака за 800 паунда.

За истинските ценители на изкуството, които са с ограничен бюджет, има и лична стилистка сесия със Стела МакКартни на промоция за 3 000 паунда, коктейлите са включени в цената.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии