Христо Янев на Евро 2016

Треньорът на ЦСКА Христо Янев отива на европейско първенство. Младият специалист ще гледа два двубоя от груповата фаза на турнира в Марсилия. Мачовете са част от следването за лиценз "Про". На Янев се паднаха двубоите Исландия - Унгария (на 18 юни) и Полша - Украйна (на 21 юни).

Също по два мача от турнира ще гледат и останалите кандидати за лиценз "Про". Друга легенда на ЦСКА - Тодор Янчев, ще бъде на две срещи в Лион. "Неговите" мачове са Унгария - Португалия и Румъния - Албания. Преди това в началото на май двамата ще ходят на курс и в Нион, където представители на УЕФА ще изнасят лекции и открити тренировки.

В същото време рефер №2 в ранглистата Ивайло Стоянов бе определен да свири реванша за Купата на България между ЦСКА и "Берое" в сряда. Дуелът е от 20 ч, а "червените" водят с 2:0 след първия мач. Агитката на ЦСКА се кани за масирани протести пред БФС преди двубоя, полицията е на нокти. От петък насам няма нито един свободен билет за стадион "Българска армия". Феновете зоват никой да не прави черна борса, а всеки на трибуните да подкрепя най-малко за 90 минути пламенно ЦСКА.

Футболистите не са получили обещания за премии при отстраняване на елитния съперник. Но практиката през сезона показва, че за всяка победа пари се вземат. Шефовете не искат да ги натоварват с излишно напрежение преди дуела.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ