Пълен стадион и празни джобове за футболистите на „Левски“

Футболистите на „Левски“ няма да бъдат стимулирани финансово за предстоящото дерби с „Лудогорец“ в събота. Шефовете на „Герена“ мълчат по темата с премиите и е много вероятно играчите да останат с празни джобове дори и при успех срещу „орлите“.

Явно такава е тенденцията при „сините“ от началото на сезона, защото възпитаниците на Стойчо Стоев не са взимали бонуси и за останалите успехи до момента. В съблекалнята на „Герена“ се надяват премиите да се появят най-късно през... следващата кампания. И така отсъствието на финансовите инжекции да е по-скоро като изключение.

В същото време еуфория завладя привържениците на „сините“ предвид наближаващия мач с лидера в „А“ група. Нетърпеливи фенове оформиха опашки на касите на „Аспарухов“ още от понеделник сутринта. Допълнителна причина за интереса е и предстоящото откриване на новопостроения Сектор „А“, който ще влезе в експлоатация именно за мача от 30-ия кръг срещу „Лудогорец“. Билетите за него са на цени между 20 и 25 лева и се продават ударно. Очакванията са на трибуните да има близо 15 000 зрители. Някои от най-големите легенди на клуба също ще уважат мача, като предварително ще получат доживотни пропуски за новото бижу на „синята“ арена.

От клуба призоваха привържениците да бъдат на стадиона преди 19,30 ч, за да станат свидетели на официалната церемония за откриването на съоръжението. Допълнителни каси ще бъдат отворени и пред Сектор „А“ за улеснение на привържениците.

На 21 май се предвижда да бъде открит и музеят на „сините“. Датата съвпада и с последния мач на тима за сезона - срещу „Славия“. Тогава феновете на „сините“ ще могат да видят култови артефакти, свързани с някои от най-големите успехи на „Левски“ през годините.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ