Новият iPhone - направен изцяло от стъкло

Apple може да промени напълно дизайна на новият си iPhone, като го направи със стъклено тяло, твърдят спекулации в мрежата, цитирани от Independent.

Възможно е компанията да направи основна промяна в обичайното развитие и пускане на смартфоните си, като остави следващата основна промяна в дизайна за 2017 година, според анализатора Минг Чо Куо.

Компанията се кани да загърби алуминиевият корпус, който се използва в почти всеки iPhone и да го замести със стъкло. Apple са използвали стъкло и преди, включително в iPhone 4 за предния и задния панел, но никога досега за цялото тяло на телефона.

Куо уточнява как точно новият iPhone ще бъде построен изцяло от стъкло.

През 2017 се очакват и други подобрения към новият смартфон, които включват нов AMOLED дисплей за по-голяма издръжливост на батерията и снимки с по-високо качество.

Настрана от слуховете за дизайна на новия iPhone 7, има снимки на новата двойна задна камера, за която също се говори, че ще бъде добавена в новия смартфон. Тя ще подобри качеството на снимките и може би дори ще позволява снимането на 3D снимки.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Технологии