12 предсказания за сезон шест на "Игра на тронове"

Премиерата на шестия сезон на култовия сериал "Игра на тронове" наближава все повече и въпросите, които всички си задават са: какво ще се случи, кой ще умре, кой ще се завърне. 

Предлагаме ви да прочетете 12 теории за бъдещето на новия сезон, изготвени от viralshack.com. ВНИМАНИЕ! Съдържа спойлери!

1. Джон Сноу е жив...

...или ще се завърне от мъртвите. Актьорът Кит Харингтън, който изпълнява ролята на Сноу, е бил забелязан на снимачната площадка на новия сезон. 

Вероятност: 10/10

2. Джон Сноу има кръв на Таргериен

Една от най-популярните теории на феновете на "Игра на тронове" е, че Джон Сноу всъщност не е копелето на Нед Старк. Той всъщност е дете на Регар Таргериен и Лиана Старк (сестрата на Нед). В новия сезон е възможно и да видим родното място на Джон.

Вероятност: 9/10

3. Отново ще видим Бран и Рикон

За последно видяхме Бран в сезон 4, а Рикон - в сезон 3. Айзък Хемпстед Райт, който играе Бран, заяви в интервю, че героят му ще се завърне в сезон 6. Актьорите, които играят Рикон и Оша са били забелязани на снимачната площадка.

Вероятност: 9/10

4. Някои от децата на Нед Старк ще се съберат

Кит Харингтън (Джон Сноу) е бил забелязан да носи дрехи на Старк. Също така знаем, че Санса и Теон избягаха от замъка "Уинтърфел", а Рикон също се намира на север. Възможно е Джон Сноу да се срещне с някои от тях.

Вероятност: 7/10

5. Рамзи Болтън ще си получи заслуженото

Ако наистина Джон Сноу се е запътил към "Уинтърфел" е възможно Рамзи най-после да си получи заслуженото. Но от друга страна, той е толкова добър злодей, че може би ще се задържи на екран по-дълго.

Вероятност: 6/10

6. Денерис най-после ще отплава за Вестерос

Във финала на сезон 5 Денерис и Дрогон бяха заобградени от дотраки, така че може би тя отново ще си събере халазар. Ако успее, тя ще е почти готова да отплава на запад и да си върне Железния трон.

Вероятност: 2/10

7. Белите бродници ще стигнат до Вала

Това със сигурност ще се случи, но не се знае кога. "Зимата идва" и това със сигурност е препрадка към белите бродници. Може и да не се случи през този сезон, но със сигурност ще има епична битка и вероятно отворен край на финала.

Вероятност: 5/10

8. Хрътката е жив

Последно видяхме Хрътката смъртно ранен до скали. Аря го устави да умре, но е възможно някой да го е намерил и да е успял да го спаси. Актьорът Рори МакКан, който изпълнява ролята на Хрътката, е бил забелязан на снимачната площадка на новия сезон.

Вероятност: 5/10

9. Братята Клегейн ще се сблъскат отново

Ако Хрътката действително оцелее, е възможно да се срещне с брат си Грегор "Планината" Клегейн и да има битка между двамата.

Вероятност: 3/10

10. Отново ще видим Нед Старк

Не, той няма да възкръсне. Но новите умения на Бран ще му позволяват да вижда миналото, сегашното и бъдещето. Това може да включва сцени от живота на Нед Старк, в които да участва Шон Бийн. Твърди се, че са били наети актьори, които да играят младите Нед и Робърт, така че сцени от миналото ще има почти със сигурност. Може дори и да видим събитията, водещи до осиновяването на Джон Сноу.

Вероятност: 3/10

11. Плаването на Гендри най-после ще свърши

За последно Гендри беше забелязан в сезон 3 на лодка, бягайки от Станис. От тогава нищо не се знае за този персонаж. Феновете често се шегуват за този герой и някои смятат, че историята му няма да се развива повече. Но е странно, че развиваха персонажа му в продължение на три сезона и накрая се престориха, че той никога не е съществувал.

Вероятност: 1/10

12. Ходор най-после ще научи нова дума

Шегуваме се, разбира се!

Вероятност: Ходор!

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Сериали