„Армията“ става огнен вулкан

Стадион „Българска армия“ се готви за най-впечатлавящата хореография за всички времена. Ултрасите на ЦСКА обещават, че арената ще заприлича на огнен вулкан за реванша срещу „Берое“ за Купата на България. Още от петък билети не се продават. На стадиона се шегуват, че хартийката на стойност един лев вече струва едно агне, както е било за великия дуел с „Ливърпул“ в четвъртфинал за КЕШ през 1982 година.

За последно подобна еуфория в ЦСКА имаше за евродуела с „Тулуза“ през 2007 г., когато изравнителен гол на французите за 1:1 в шестата минута на продължението превърна вулкана в море от сълзи. Треньорът на ЦСКА Христо Янев неведнъж предупреди отбора си, че на терена главите трябва да са „бистри и хладни“. Много пъти в големи евромачове „червените“ са „изгаряли“ на свой терен при такава еуфория. Сега ЦСКА влиза в мача с 2:0 преднина от първата среща в Стара Загора.

Точно половин час преди началото на мача входовете на „Българска армия“ ще бъдат затворени от съображения за сигурност. Няма да се допускат дори парфюми на трибуните. От полицията съобщиха, че абсолютно всички възлови места в София ще бъдат зорко охранявани, за да не се допуснат ексцесии. Феновете на ЦСКА имат официално позволение от Столичната община за митинг на Орлов мост от 17 до 18 ч. Икономическата полиция има специален ангажимент да следи за фалшиви билети. Органите на реда са предупредени от ЦСКА, че свободни билети няма и всичко останало ще бъде спекула.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ