„Тоника Домини“ и „Рики е Повери“ зарадваха почитателите си с най-големите си хитове

„Тоника Домини“ и „Рики е Повери“ изправиха на крака зала „Арена Армеец“, като направиха уникален концерт. Цялата публика се разтанцува на много от обичаните песни на двете групи.

Вили и Краси Гюлмезови, заедно с Ева Найденова изпълниха близо 30 любими шлагери за радост на почитателите си, сред които „Обич“, „Мария“, „Нека да е лято“, а срещата с хубавата българска музика определено ще остане незабравим спомен за тях. Сред гвоздеите в програмата бе и „Бургаски вечери“, изпълнена в нова версия, в която се включи и младата певица Нора Караиванова с майсторско рапиране.

Едни от най-титулуваните ни бг музиканти - Ивайло Звездомиров от група „Те“ - бас, Жоро Марков-джуниър, потомък на барабаниста на „Щурците“, Цветан Недялков и Евгени - китара, Влади – тромпет и вокалистите Любена Нинова и Владо Димов от „Файф старс“ вдигаха още повече градуса в залата.

Вили, Краси и Ева изпълниха хитове от репертоара на първата формация „Тоника“, но в нови версии, както и песни от албума „Спомен за Гого“. „Рики е Повери“ грабнаха публиката още в първия миг на излизането си на сцената и поканиха най-малките почитатели да се качат с тях на сцената.

Призьорите от Сан Ремо дойдоха в намален състав, но се раздадоха на макс. На финала те заедно с „Тоника Домини“ зарадваха публиката с „Ладо ле“ в сборна българо-италианска формация.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лица