Аполоновците от Chippendales побъркаха българките с двучасово шоу

С двучасово горещо шоу световноизвестните мъже от Chippendales побъркаха българските си почитателки. Близо 1000 дами бяха дошли да се забавляват със звездните аполоновци в зала EFE на хотел „Маринела“, като те буквално пощуряха по мускулестите тела и извивки на американците.

Групата бе у нас за първи път. Жените, които бяха на вълнуващото преживяване, получиха ударна доза еротика и забавление, като хубавците влезнаха в различни роли на сцената и щедро показваха тела.

Мачовците слизаха и сред публиката, за да си избират различни дами, които имаха уникалната възможност да се качат на сцената и да станат част от спектакъла Break The Rules, както и да спечелят награди. Късметлийките имаха възможността да се запознаят с всеки един от танцьорите след финала на шоуто.

Най-горещите мъже в света направиха и жест към българските си почитателки, като се снимаха с всяка от желаещите и раздаваха автографи върху календар с голите си тела. Шоуто в София беше последна спирка от европейското турне на групата преди легендарните мачовци да се върнат в Лас Вегас. “Догодина със сигурност ще се видим отново”, обещаха на раздяла момчетата, изключително доволни от приема на българската публика.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл