Призраци бродят в училище, 100 ученици и учители ужасени, молят екзорсисти за помощ

снимка: Twitter @PhilipGolingai

Училище в Малайзия бе временно затворено в опит да се потуши паниката, причинена от свръхестествени създания, разказват от Би Би Си.

Всичко започнало миналата седмица, когато ученици и учители в училището в град Кота Бару - намиращ се в изключително религиозния малайзийски щат Келантан, заявили, че са преследвани от духове.

Училището било затворено, а ръководството се свързало с "висшестоящи" органи като специалисти по ислямските традиции, учени и дори вещери. Всички те обединили сили в молитвени сеанси и ритуали, чрез които да прогонят злите сили.

До неделя ситуацията се нормализирала, школото отново отворило врати, и хората се успокоили. Но въпросът остава – кои и какви са тези паранормални създания?

Миналата седмица групичка ученици забелязали „черна фигура“, дебнеща из училището. Скоро все повече деца, и дори учители, започнали да я виждат, и да стават жертва на свръхестествени случки.

Така например една учителка споделила пред телевизионен канал, че е усетила тежко присъствие върху нея, а друга се оплакала, че тъмната фигура се опитвала да обсеби тялото й.

Ученик пък разказва, че усещал изтръпване в ръцете си, и било невъзможно да се концентрира.

Около 100 човека са били засегнати от паранормалните явления, е потвърдила представителка на училището пред Би Би Си. Тя споделя още, че няма никаква идея какво и защо се е случило, но тъй като мястото е твърде старо, а децата – пакостливи, е възможно да са ядосали и обидили духовете, които живеят там, хвърляйки, например, боклуците си по земята.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл