“Слънчев ден” - магията от морски бриз и горска свежест

Имате ли непреодолимо желание да отидете някъде, където да забравите целия свят, да останете само със слънцето и морето, в непосредствен контакт с природата, без да се лишавате от удобствата на цивилизацията? Вашата находка е туристически комплекс “Слънчев ден”!

Насладете се на една незабравима почивка в атмосфера на уют и гостоприемство. Неповторимите условия за отдих са осигурени от самата природа - малък тих залив с чудесно източно изложение; просторна плажна ивица с дължина 1 км и ширина до 80 м; спокойно море с плитко пясъчно дъно, което плавно се свързва с брега; разкошен естествен парк с редки дървесни видове; извори с лечебна минерална вода; свеж и прозрачен като планински кристал въздух.

“Слънчев ден” е идеален вариант за почивка на спокойствие, съчетана с великолепни условия за Спа & уелнес, профилактика, отмора и възстановяване. В нашите СПА центрове ще откриете широк спектър от грижи за подобряване на здравословното състояние, предоставени от висококвалифициран медицински персонал. Комбинацията от специфичен морски климат, хипертермална минерална вода с температура 42 градуса и лечебната кал от Варненското езеро правят балнеологичните центрове в хотел “Палас” и “Марина” предпочитано място за лечение на над 100 вида заболявания на опорно-двигателния апарат, нервната, дихателната исърдечно-съдовата система, различни кожни заболявания и др.

Изживейте незабравими дни в КК “Слънчев ден”! Заповядайте в 5-звездния хотел “Палас” на цена за нощувка и закуска, започваща от 72 лв./вечер, или в 4-звездния хотел “Марина” на цена за нощувка и ол инклузив изхранване, започваща от 81 лв./вечер.

За контакти и резервации:

Тел: +359/52/361258

+359/52361971-75

Факс:+359/52361376

e-mail: [email protected]

www.sunnydaybg.com

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони