Партита в Бразилия виновни за кризата в "Барса"

Пет мача поред без гол, три шампионатни загуби, край с мечтата за нов требъл... Светът се срути за "Барселона" и конкретно за Неймар, звездата, която трябва да смени Лео Меси на световния трон в бъдеще.

При 1:2 срещу "Валенсия" бразилецът извикал на съперника Антонио Бараган: "Кротувай, печеля най-малко десет пъти повече от теб!" През миналата седмица бе изваден на показ договора на Неймар, който гласи - по 100 000 евро на мач!

Нападателят очевидно заживя в свой собствен рай. Прибра се в родината, за да избира трите най-сексапилни бразилки на списание "Плейбой". В началото на март Неймар нарочно си изкара жълт картон, не игра с "Ейбар". А причината бе друга - да "отскочи" пак до Бразилия за рождения ден на сестра си.

Кризата на Неймар започна след това. Не вкара в двете световни квалификации за Бразилия. Впоследствие се размина с гола и за "Барса". Не е определил все още и на кой от летните турнири ще участва - юбилейната Копа Америка или олимпиадата. "Барса" му дава право да избере един. За капак на цялата драма Неймар и баща му се замесиха в афера с укриване на данъци.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят