Водата в село Казанка все още е негодна за пиене

40 ухапани от кърлежи във Варна

Турския правосъден министър: Гърция се е превърнала в сборище за престъпници

Ученици и общинари залесяват Монтана

Христо Радевски от Казанлък за програмата на д-р Емилова: Само за година стопих 49 кг Мъжът се е излекувал от подагра

Ангелкова пред WTTC: В последните две години туризмът в България отчита ръст от над 25%

Шефът на правната комисия Данаил Кирилов: Няма прекомерност в процесуалните действия при задържането на Десислава Иванчева

За Гергьовден пускат движението в дясното платно на източната дъга на Софийския околовръстен път от Казичене до АМ “Тракия” Министър Нанков направи оглед и на рехабилитацията на второкласния път София - Петрохан – Лом

Проф. Валери Стефанов: Най-големият враг на масонството са тоталитарните общества В Стара Загора се проведе публична дискусия за свободното зидарство

В Саудитска Арабия затвориха женски фитнес заради “неприличен” видеоклип

Мрежа за трафик на нелегални мигранти е разкрита във Франция

Почина известната руска актриса Нина Дорошина

Апелативна прокуратура – Велико Търново втора по натовареност за 2017 година

Кметът на Търново удостоен с наградата на Министерство на културата „Златен век“ Министър Боил Банов: Велико Търново е град на мислещите и творящите

Арестуваха трима тийнейджъри, ограбили и пребили младеж в Пазарджик

ГДБОП арестува 21 тона нелегално пилешко месо

Служители на ГДБОП предотвратиха разпространението на българския пазар на 21 тона контрабандно пилешко месо, съобщиха от МВР.

В рамките на операция за последващ фискален контрол е предотвратено контрабандно разпространяване на българския пазар на 21 000 кг замразено пилешко месо. Действията са осъществени под координацията и ръководството на Междуведомствения координационен център за противодействие на контрабандата и контрол на движението на рискови стоки и товари при ГДБОП.

На 18 април, по предварителен план за извършване на проверки на стоки с висок фискален риск, съвместни екипи на „Икономическа полиция“ при ОДМВР-Русе и мобилни екипи на Дирекция „Фискален контрол“ към НАП спрели за проверка непосредствено след ГКПП „Дунав мост“ Русе товарен автомобил с българска регистрация. Шофьорът Д.И. декларирал пред контролните органи, че превозва храна за животни от пилешко месо.

Стоката е обезпечена, на превозното средство е поставено техническо средство за контрол (ТСК).

При разтоварването в района на Пазарджик, в присъствието на контролни органи от НАП, Българска агенция за безопасност на храните и „Икономическа полиция“-ОДМВР Пазарджик, е установено, че превозваната стока е пилешко месо (бутчета) с произход Полша.

По случая е образувана предварителна проверка, предстои материалите да бъдат докладвани в Районна прокуратура-Пазарджик.

Служителите на НАП са наложили предварително обезпечение – предварително плащане на данъчни вземания в размер на 30 % от стойността на внесената стока, а по отношение на фирмата-получател е започнато ревизионно производство.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.