Пловдивското ФБР приема жалби и сигнали вече и във Фейсбук

Пловдивското ФБР, както в града под тепетата наричат местния Общински инспекторат, вече приема жалби, сигнали и оплаквания за нередности, и във Фейсбук.

За целта Инспекторът се сдоби със своя страница в една от най-популярните социални мрежи, като идеята за това бе на новия директор на общинската структура Ангел Славов. "По този начин ще може да комуникираме с пловдивчани и онлайн, а жителите на града ке могат да изпращат своите сигнали, придружени със снимки и видео", коментира Ангел Славов, който до есента на 2015 г. бе зам.-кмет на район "Западен".

Освен по Фейсбук Пловдивското ФБР продължава да приема жалби и сигнали за нарушения на горещия "зелен телефон" 6-111 и на дежурните 032/625 650, 625 660 и 633 323. Общинският инспекторат под тепетата бе създаден на 23 септември 2010 г. с цел да осъществява контролна дейност за спазване разпоредбите на действащите наредби на местния парламент, законовите и подзаконовите нормативни актове на територията на общината от страна на всички физически и юридически лица.

Служителите на Инспектората съставят констативни протоколи и/или актове за установяване на административни нарушения и налагат глоби с фиш.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Региони