Тодор Батков-младши свали шапка на "червените" (обзор)

Снимка ФЕЙСБУК

Тодор Т. Батков, синът на бившия собственик на "Левски" Тодор Батков, направи шокиращо изказване във фейсбук. Първо атакува феновете на "сините", които са в управата на клуба, наричайки ги с обидни епитети.

"Къде са ултрасите и феновете - попита Батков-младши. - Навремето слабите резултати бяха официалната причина за скандирания, плакати, графити и всякакви други простотии срещу стария собственик. Резултатите сега не са по-добри, а напротив. А мълчанието е пълно. Защо ултрасите се продадоха за едно измислено присъствие в ръководството? Защо се оставят да бъдат купени за жълти стотинки и с празни приказки?

Гледах ЦСКА - "Берое". ЦСКА за малко не изчезна, играе във "В" група (аматьорски футбол), не разполага с голям ресурс и скъпи футболисти. Изигра мач на много високо ниво - браво. Преди мача феновете изразиха ясна позиция спрямо БФС (без значение дали е правилна или не). По време на мача напълниха стадиона и създадоха уникална атмосфера, задружни зад любимия си отбор. Ако "Левски" е в такава позиция, това щеше ли да се случи? Вече много ме съмнява. Точно заради това, колкото и да ми е трудно да кажа - свалям шапка на ЦСКА и "червените“ фенове".

Тодоров свири "Левски" - "Лудогорец"

Станислав Тодоров получи наряд за дербито между "Левски" и "Лудогорец" в събота. Реферът, който получи един-единствен мач от груповата фаза на Шампионската лига, ще има честта да участва в откриването на новата трибуна на "Герена". Мачът е и последен шанс на "сините" да се опитат да гонят "Лудогорец". Победа и евентуално присъждане на точките, спечелени срещу "Литекс" от спортния арбитражен съд в Лозана, биха върнали интригата.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ