Министър Нено Димов: Няма критични язовири в страната Източват 10 млн. кубика от „Искър“, събраха тон боклук от „Огоста”

Най-строгият рефер свири дербито

Затворник по време на отпуска набил и ограбил сливенец

Постоянен арест за Йордан Исаев, който рани полицайка с бомба на мач Разказал за случилото се на майка си и на приятелката си, но нито една от тях не се обадила в полицията

Столичната община ще проведе пилотен проект за скринингово флуорографско изследване на дихателната система

Сълзи от щастие и среден пръст за „Юве“

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Съвета за сътрудничество на високо равнище между, България, Румъния, Сърбия и Гърция

Премиерът Бойко Борисов ще участва в Срещата на върха на ПСЮИЕ

Лек автомобил се блъсна във военен камион на магистрала “Тракия”, няма пострадали

Засипаха с критики проектите за разделяне на три на Закона за движение по пътищата

Настаниха в общинско жилище бедстваща самотна майка с две деца Едното от момчетата е в инвалидна количка и майката изминаваше по 4 км пеша, за да го води на училище

Министър-председателят на Армения подаде оставка

Британски финансов експерт съди Фейсбук за фалшиви реклами от негово име

Иновативни идеи със сериозен потенциал на пролетния бургаски Хакатон

Обраха турист в резерват “Мадара”

Роклята за бала 3 пъти по-евтина на старо

Абитуриентки масово продават балните си рокли в интернет. Месец преди важното събитие за зрелостниците онлайн търговията процъфтява, показа проверка на „Труд“. Офертите в двата най-големи сайта за безплатни обяви са над 5000, а най-атрактивните предложения се разграбват за часове. Тоалет втора ръка излиза два-три пъти по-евтино. Цените започват от 40-50 лева за по-стари колекции и стигат до 700-800 лева за рокли на най-известните български и световни дизайнери.

В обявите си продавачите прилагат снимки от балната вечер, подробно описание на размерите и материалите, от които е изработена роклята, както и цената, за която е закупена. В борбата за вниманието на кандидат-купувачите момичетата дори посочват точно колко часа е носен тоалетът и сипят възхвали за качеството и удобството му.

„Прекрасна и удобна рокля с камъни Сваровски. Купих я през миналата година за 500 лв., продавам я за 150 лв. Носена е само няколко часа“, гласи една от многобройните обяви.

За да си подсигурят връщане на инвестицията веднага след бала, някои по-находчиви абитуриентки вече продават роклите, които още не са обличали. В обявите си те посочват датата, след която тоалетът може да бъде закупен. Обещават да е в добро състояние и почистен, като дори предлагат предварителна среща за проба. Цените на тоалетите от тазгодишните колекции са по-високи – започват от 150-200 лева и достигат до 500 лева.

Много от обявите предлагат да си спестите обиколките по магазините и да закупите цялостен тоалет. Заедно с роклите момичетата продават чанти, ръкавици или други аксесоари, обувки и бижута. Те могат да се купят отделно, а при поръчването им в комплект има и намаления. Чантите вървят между 10 и 60 лева, а обувките – от 20 до 100 лева за по-добрите марки.

Не липсват оферти и за момчетата. Абитуриентските костюми започват от 70 и достигат до 450 лева. Продават се и обувки, ризи, колани и вратовръзки, като цялостен тоалет може да се намери и за 150-200 лева.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.