Миков: БСП ще продължи да се подмладява

Калоян Паргов пожелава успех на председателя на младежкото обединение на БСП Вероника Делибалтова преди началото на oтчетно-изборната конференция на младите социалисти.  Снимка: Денислав Стойчев

Лидерът на левицата нахъсва младите социалисти

Процесът на подмладяване в БСП ще продължи. Хубаво е да мислите за управлението на бъдещето, но сте длъжни да управлявате и настоящето днес. Не е случайно, че в младежка възраст са вече няколко председатели на областни, общински и районни организации на БСП и над 1000 членове на партийни общински съвети. Този процес ще продължи и на конгреса на БСП. Това заяви председателят на БСП Михаил Миков по време на Третата национална отчетно-изборна конференция на младежкото обединение на БСП в София.

Лявата идея, социалистическата идея е по-силна от ежедневните разочарования, нахъса още Миков младите социалисти. Той им пожела да са още по-консолидирани: “Само заедно ще бъдете по-силни, не вътре в игрите на батковците”, посъветва още лидерът на БСП.

“Успяхте да задържите ентусиазма си със знанието и смисъла да сте социалисти, да представлявате хората - не само младите, но и вашите бащи и деди”, заяви соцлидерът.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Политика